Menurute Sampean Piye? aku saikine dadi koyo ngene seng tak rasake

hay guest, pye kabare sampean…

mugo apik-apik wae yo guest, kui seng tak jaluk lan tak karepke aku, soale aku ora pingin sampean koyo seng tak rasake aku iki guest.

rosone angel kabeh awak juga pikiran karo perasaan ora nyatu seng tak rasake aku guest, mbuh knopo aku dewe yo ora reti, opo mungkin krono aku sering melek mbengi? aaach tapi koyone ora mungkin yo guest, soale ngene guest seng tak rasake aku iki,

hawane pingine menyendiri seko uwong, tapi nak wes menyendiri ngrungsang ora genah mbuh knopo, soale jujur wae guest aku kui nak grumungan utowo ngumpul mbi wong hawane ora sregkh, padahal mbiyen ora koyo iki guest, mbiyen kui aku wonge seneng luru konco bolo, bahkan luru seduluran karo sopo bae seng apik lan keno go gantian tulung tinulung guest,

tapi sakwise aku pernah di gawe gelo karo konco ku dewe, dampake aku saiki ora koyo mbiyen neh guest, bahkan karo uwong seng ora tak kenal utowo koncoku seng liyane keno dampake seko perubahan sikap ku iki, aku hawane malhes nanggapi sapa’an oponeh dongengan, tapi terkadang aku iseh iso meksoke perasaan ku iki go nanggapi kui mau, sapaan lan omongane uwong.

meski sa’asline perasaan iki ora nyatu karo kahanan ku, aku nyobo bersikap opo anane sa’mampune aku go bersikap sosialitas, :::::::hhuuuuuft…

menurute sampean guest, aku kudu piye ben iso koyo mbiyen ben iso suppel ben iso berkomunikasi dgn senyuman utowo canda’an seng hangat karo uwong seng nang sekitarku kabeh, jujur aku kui uwonge sebenere humoris lan keguyuban guest. ramah karo sopo bae.

tapi yo kui mau guest, aku saikine dadi koyo ngene seng tak rasake.

Facebook Comments For Wapmild

Please Login to Comment.